Voor ouders en moeders en vaders

De school voor ouders organiseert ook trainingen (live les via Zoom of op locatie). Los te volgen of tijdens een De school voor ouders cursus.

Training voor ouders

Mediaopvoeding: Hoe doe jij dat?

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kunnen ouders heel veel van elkaar leren! In deze cursus geven we elkaar tips over (media)opvoeding en oefenen we tegelijkertijd met Nederlands praten. Hoe lang mogen jouw kinderen op de computer? Welke filmpjes zijn leuk voor je kinderen? Hoe zorg jij dat je kinderen veilig kunnen internetten? Welke activiteiten verzin jij om je kinderen achter het scherm weg te houden? In deze cursus geven we elkaar antwoorden op deze vragen. Samen maken we een tipboekje met onze beste tips voor de mediaopvoeding van onze kinderen.

Met: Stichting Taalvorming

Online met Lisa

Data: Donderdag 10 november, 24 november, 8 december, 22 december 2022

Tijd: 10.00-11.30, online via Zoom

In OBA CC Amstel (De Pijp)

Data: Maandag 14 november, 21 november, 28 november, 5 december

Tijd: 9:30-11:30, Cullinanplein 1, Amsterdam Zuid (De Pijp)

Training voor moeders

Opvoeding, persoonlijke groei en balans

Met Anneke van Bokhoven en Maryam.

Tijd: 10.00-11.30, online via Zoom

Data: Vrijdag 25 november, 2 december, 9 december, 16 december 2022

Training voor vaders

Opvoeding, persoonlijke groei en balans

Startdatum onbekend. Meer informatie binnenkort bekend. Meld je alvast aan, dan kijken we samen naar een geschikt moment.

Interesse? – meld je aan