Media-opvoeding, onderwijs en balans

Media-opvoeding, onderwijs en balans

De school voor ouders organiseert ook trainingen (live les via Zoom of op locatie). Los te volgen of tijdens een De school voor ouders cursus.

Training voor ouders

Mediaopvoeding: Hoe doe jij dat?

Opvoeden is niet altijd gemakkelijk. Gelukkig kunnen ouders heel veel van elkaar leren! In deze cursus geven we elkaar tips over (media)opvoeding en oefenen we tegelijkertijd met Nederlands praten. Hoe lang mogen jouw kinderen op de computer? Welke filmpjes zijn leuk voor je kinderen? Hoe zorg jij dat je kinderen veilig kunnen internetten? Welke activiteiten verzin jij om je kinderen achter het scherm weg te houden? In deze cursus geven we elkaar antwoorden op deze vragen. Samen maken we een tipboekje met onze beste tips voor de mediaopvoeding van onze kinderen.

Met: Stichting Taalvorming

Data: –

Aanmelden

Training voor moeders

Moeders in gesprek – Nieuw-west

Met Anneke van Bokhoven.

In deze 5 weekse training komen we samen met een groep moeders om met elkaar van gedachten te wisselen over opvoeding, persoonlijke groei en balans creëren in je leven. We komen samen om onze verhalen te delen met elkaar, om elkaar te ondersteunen en te inspireren.

Daarnaast worden er oefeningen gegeven. Alles wat we doen tijdens deze training is in eerste instantie puur voor jezelf, maar daarnaast kan je ook de oefeningen meenemen in wanneer jij met je kind(eren) over deze onderwerpen spreekt. Van verschillende oefeningen die we tijdens de training doen krijg je na de les een audio opname zodat je de oefening nog vaker thuis kunt doen.

Les 1. Passies & Talenten
Les 2. Faalangst, blokkades en zelfvertrouwen
Les 3. Ontspannen opvoeden
Les 4. (Zelf)Liefde
Les 5. Dankbaarheid

Data: 16 mei, 9.30 – 11.30 uur.
Locatie: Multibox, Jan de Louterstraat 13 (ingang naast Unitefit), in de buurt van Plein ’40-’45, Nieuw-west.

Meer informatie?
Op woensdag 19 april om 10.30 uur is er een informatieochtend.
Of stuur een bericht naar 06-83568210 (Lotte)/ een email naar [email protected].

Aanmelden

Aanmelden voor onze nieuwsbrief?

Klik hier