Begeleiders

> Video: Wat is De school voor ouders?

Bekijk nu de video over De school voor ouders, waarin we uitleggen wat De school voor ouders is.

> Wekelijkse begeleiding op vrijdagochtend

Aan het begin is het handig om samen het lesmateriaal en weekthema door te lopen. Mogelijk loop je ook tegen vragen aan vanuit de groep of deelnemer die je begeleidt. De coördinator of een taaldocent zit wekelijks online klaar op vrijdag 9.30u. Geen verplichting, je kunt ook alleen komen als er een vraag is vanuit de groep of jezelf. Kun je niet op vrijdagochtend en heb je wel vragen, mail of bel dan even: [email protected] of 06-12574309.

Begeleiding online
Vrijdag 9:00u – 9:30u (eventueel langer)
Link naar Zoom
Meeting ID: 831 1252 5748
Paswoord: welkom

>Tips voor begeleiders

Wil je tips over het begeleiden van je groep of deelnemer? Het Begint met Taal heeft een videoserie gemaakt voor taalvrijwilligers. De moeite waard om te bekijken. Bijvoorbeeld deze video over feedback geven.

Naar de videoreeks

Onderdeel 1 van 2.